نان لواش..
نان لواش که از نانهای سنتی کهن ایرانیان است و با نام های لَواش، لِواش و لَباش شناخته می شود نوعی نان نرم، تخت و نازک به ضخامت حدود سه میلیمتر است که از مخلوط آرد، آب، خمیر مایه و نمک تهیه می شود. گاهی اوقات روی این نان کنجد یا خشخاش هم می پاشند. در سراسر دنیا انواع مختلف نان لواش تهیه و پخت می شود. اما نان لواش اصلی، بسیار نازک می باشد. این نان تا زمانی که نرم است، شبیه به تورتیلا است و معمولا بیشتر افراد نان لواش تازه و نرم را دوست دارند اما این نان با قرار گرفتن در جریان هوا سریع خشک و سفت می شود. نان لواش خشک نیز در برخی از مراسمهای مذهبی مانند مراسم شکرگزاری مسیحیان ارتودوکس استفاده می شود. مزیت نان خشک لواش در این است که برای مدت طولانی می توان نگهداری کرد.